Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Mayıs 2024 - 15:04 Yorum: 0

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nden randevu iddialarına ilişkin açıklama

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Başhekimliği, bazı sosyal medya mecralarında yer alan iki dakikada bir muayene randevusu verildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtti.Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehi...

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nden randevu iddialarına ilişkin açıklama

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Başhekimliği, bazı sosyal medya mecralarında yer alan iki dakikada bir muayene randevusu verildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtti.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Başhekimliği, iki dakikada bir muayene randevusu verildiği iddialarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Bazı sosyal medya mecralarında yer alan, hastanemizde iki dakikada bir muayene randevusu verildiği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür bir uygulamanın hastanemizde gerçekleşmesi mümkün değildir. İlgili görüntü, hastane bilgi yönetim sistemimizde yapılan bir güncelleme sırasında, sehven iptal edilmiş randevuların tekrar ekrana yansıması sonucu ortaya çıkmıştır. Hastanemize ait Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) yer alan gerçek randevularla, ilgili görüntünün bir alakası bulunmamaktadır. Sorunun en kısa sürede çözümü adına hastane bilgi yönetim sistemlerimiz üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber