Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Mayıs 2024 - 16:16 Yorum: 0

Göztepe Voleybol, transferlere devam ediyor

Göztepe Kadın Voleybol Takımı, orta oyuncu pozisyonunda oynayan 28 yaşındaki oyuncu Hande Naz Sunar’ı kadrosuna kattığını duyurdu.Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde yeni sezona Sultanlar Ligi’ne yükselme h...

Göztepe Voleybol, transferlere devam ediyor

Göztepe Kadın Voleybol Takımı, orta oyuncu pozisyonunda oynayan 28 yaşındaki oyuncu Hande Naz Sunar’ı kadrosuna kattığını duyurdu.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde yeni sezona Sultanlar Ligi’ne yükselme hedefiyle başlayacak olan Göztepe, sezonun sona ermesiyle gelecek planlamasına başladı. Doğa Su Tunca, Deniz Pınar Çiçekçi, Seda Menekşe, Miray Koç, Yaren Dal, Gülce Erdemir, Damla Tokman, Yaren Hatipoğlu ve Madeline Guillen ile yollar ayrılırken, kadroyu güçlendirme çalışmasına ara vermeden başladı. İlk olarak Ünzilenur Hacıoğlu, Ceren Kapucu ve Berra Eren takviyelerini gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, son olarak da orta oyuncu pozisyonunda oynayan 28 yaşındaki oyuncu Hande Naz Sunar’ın transfer edildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada ise, “Orta Oyuncu pozisyonunda oynayan 1995 doğumlu oyuncu Hande Naz Sunar ile bir sezonluk sözleşme imzaladık” ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber