Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Mayıs 2024 - 10:31 Yorum: 0

Göztepe’de milli gurur

Göztepe’nin genç oyuncularından Taha Altıkardeş ile Uğur Kaan Yıldız, Ümit Milli Takımı’na davet edildi.Trendyol 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen Göztepe’de milli takım heyecanı yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımda yer alan savunma oyuncus...

Göztepe’de milli gurur

Göztepe’nin genç oyuncularından Taha Altıkardeş ile Uğur Kaan Yıldız, Ümit Milli Takımı’na davet edildi.
Trendyol 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen Göztepe’de milli takım heyecanı yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımda yer alan savunma oyuncusu Taha Altıkardeş ile sağ bek Uğur Kaan Yıldız, Ümit Milli Takımı’nın İskoçya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna davet edildi. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Genç oyuncularımız Uğur Kaan Yıldız ile Taha Altıkardeş, Ümit Milli Takımımızın İskoçya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna davet edildi. Ümit Milli Takımımız, 3 Haziran Pazartesi günü İstanbul’da İskoçya ile karşılaşacak. Genç oyuncumuzu tebrik ediyor, kendisine ve Ümit Milli Takımımıza başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu