Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Nisan 2024 - 10:30 Yorum: 0

Göztepe’nin en skoreri Yalçın Kayan

Göztepe’nin 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Yalçın Kayan, bu sezon ligde kaydettiği 9 golle takımının en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin altyapısından yetişen Yalçın Kayan, bu sezon gösterdi...

Göztepe’nin en skoreri Yalçın Kayan

Göztepe’nin 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Yalçın Kayan, bu sezon ligde kaydettiği 9 golle takımının en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin altyapısından yetişen Yalçın Kayan, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Hafta sonu oynanan Giresunspor maçında rakip fileleri 2 kez sarsan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, ligdeki gol sayısını 9’a çıkardı. Böylece takımının en skorer oyuncusu olan Yalçın Kayan, ligde Eyüpspor, Bandırmaspor, Adanaspor’a 1’er gol, Tuzlaspor ve Altay’a da 2’şer gol kaydetmişti.
Sarı-kırmızılı formayla bu sezon ligde 31 maça çıkan Kayan, 2 bin 459 dakikayla kaleci Mateusz Lis (2 bin 700 dakika) ve Ogün Bayrak’tan (2 bin 510 dakika) sonra takımın en fazla süre alan oyuncusu konumunda bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber