Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 14 Nisan 2022 - 17:18 Yorum: 0

Gülümbe köyü sakinleriyle bir araya geldi

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Ramazan ziyaretleri sebebi ile Gülümbe köyü sakinleri ile teravih namazının ardından bir araya geldi.

Gülümbe köyü sakinleriyle bir araya geldi

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Ramazan ziyaretleri sebebi ile Gülümbe köyü sakinleri ile teravih namazının ardından bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Genel Meclis Üyesi Osman Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve teşkilat üyeleri ile birlikte iftar sonrası merkeze bağlı Gülümbe köyü sakinlerini ziyaret etti. Köy kahvesinde vatandaşlarla samimi sohbet gerçekleştiren Başkan Yıldırım, "Ramazan ayının güzelliğini halkımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Rahmet, bereket, birlik ve beraberlik ayı olan mübarek Ramazan ile yardımlaşma hususu bizler için hep çok kıymetli olmuştur. Yardımlaşmanın bu denli önemli olduğu Ramazan ayında, Gülümbe köyünde yaşayan hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurduk. Ziyaretlerimizde hem hemşehrilerimizin gönlüne dokunmaya hem de muhabbetlerimiz ile birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin önemli olduğu bu zamanlarda, aziz milletimizin her kesiminde huzuru ve refahı yine hep birlikte getireceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber