Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ekim 2017 - 12:08 Yorum: 0

Gümüşhane’de Duman 2 operasyonu

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından tütün mamullerinin toplum nezdinde ulaşılabilirliğinin...

Gümüşhane’de Duman 2 operasyonu

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından tütün mamullerinin toplum nezdinde ulaşılabilirliğinin engellenmesi amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak DUMAN-2 operasyonu gerçekleştirildi.

Gümüşhane ilinde 32 Emniyet Personelinin katılımıyla gerçekleşen operasyon neticesinde 7 iş yeri denetlendi. Yapılan denetlemeler neticesinde 31,9 kilogram kıyılmış tütün, 18 paket ve 1,6 kilogram nargile tütünü, 3 bin adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 11 kutu sigara kağıdı, 5 adet muşta ele geçirilmiş ve 4 iş yeri sahibi hakkında işlem yapıldı.

Şahıslar işlemlerin tamamlanmasının ardından Emniyet Müdürlüğünden serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber