Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Gümüşhane'de kar yağışı ulaşımda aksamalara yol açıyor

Kar yağışı ve tipi nedeniyle sabah tedbir amacıyla trafiğe kapatılan Gümüşhane-Erzincan karayolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor

Gümüşhane'de kar yağışı ulaşımda aksamalara yol açıyor

GÜMÜŞHANE (AA) - Kar yağışı ve tipi nedeniyle sabah tedbir amacıyla trafiğe kapatılan Gümüşhane-Erzincan karayolu, kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhane-Erzincan karayolundaki 2 bin 120 rakımlı Ahmediye Geçidi'nde kar yağışı ve tipinin dün akşam saatlerinden itibaren etkili olduğunu belirtti.

Geçitte bazı araçların kaydığını ifade eden Gazel, "Arkadaşlar, kayan araçları kurtarmaya çalışıyor. Ahmediye Geçidi'nde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor ancak yoğun tipi nedeniyle çalışmalar zor koşullar altında sürdürülüyor" diye konuştu.

Gümüşhane-Erzincan karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle sabah tedbir amacıyla ulaşıma kapatılmıştı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber