Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yüzyılın depreminin ardından bölgeye Gümüşhane'den yardım götüren araç sayısının 86'ya ulaştığını belirterek...
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yüzyılın depreminin ardından bölgeye Gümüşhane'den yardım götüren araç sayısının 86'ya ulaştığını belirterek emeği geçen tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Kahramanmaraş merkezli 10 ili ve yaklaşık 13 milyon insanı etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Gümüşhane merkezinden ilçelerine, köylerinden beldelerine, üniversitesinden ilkokuluna, STK'larından siyasi partilerine, yabancı uyruklu öğrencilerinden liseli gençlerine, yaşlı kadınlardan genç kızlara kadar yardım için topyekün harekete geçti.
Ekmek üretip deprem bölgesine gönderen, araçlarıyla yardımları ücretsiz taşıyan, dualarıyla deprem felaketini yaşayanların yanında olan Gümüşhanelilere teşekkür eden Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, deprem felaketinin ardından Güümüşhane'den deprem bölgesine yardım malzemesi götüren araçların sayısının 86'ya ulaştığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Vali Taşbilek, "Depremler sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların ortadan kaldırılması için çalışmalar sürdürülmektedir. Bu kapsamda, afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için destek çalışmaları yürütülmektedir. Gayretler, Gümüşhane Valiliği AFAD koordinasyonunda kaymakamlıklar, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, sanayi ve ticaret odaları, meslek kuruluşları ile STK'larımızın iş birliğinde devam etmektedir. Başta Gümüşhanemizin değerli evlatları, değerli hemşehrilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese, her kuruma, her organizasyona sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor, çok büyük bir felaketin yaşandığı deprem bölgelerindeki kardeşlerimizin ellerinden tutabilmek, sevgimizle, kardeşliğimizle, çabamızla bir nebze de olsa acılarını dindirebilmek için bugüne kadar gösterilen çabanın daha yukarılara taşınabilmesini değerli hemşehrilerimizden, Gümüşhane'nin güzel yürekli insanlarından istirham ediyoruz" diye konuştu.
Depremden etkilenen illerde genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Gümüşhane'den kamu kurum ve kuruluşlarıyla bazı özel sektör temsilcileriyle birlikte 92 araç, iş makinesi ve 218 personelin görevli olarak gitti.
İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzurlu bir tatil geçirmesi amacıyla başlattığı asayiş ve trafik denetimlerine kesintisiz devam ediyor.Bayram tedbirleri kapsamında tüm birimlerin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalar arife günü başladı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Süleymaniye Camii’nde bayram hutbesi okudu. Arpagus , "Bu bayram, imanda sebat eden Müminlerin, elinden ve dilinden emin olunan Müslümanların, barışın, kardeşliğin, huzur ve esenliğin yani İslam’ın bayramıdır
Ramazan Bayramı kapsamında Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.Sabah saatlerinde düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay Ayhan Ulutaş, İlçe Emniyet Müd
Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların ve görev başındaki personelin bayramını kutladı.Kaymakam Akkaya ilk olarak Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Rektör Uslu mesajında Ramazan ayının hoşgörü, dayanışma ve bereketin simgesi olduğunu belirterek, bu mübarek dönemin manevi değerleri
Niğde Valiliği, Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi amacıyla il genelinde kapsamlı tedbirlerin alındığını açıkladı.Valilikten yapılan açıklamada, emniyet ve jandarma birimlerince asayiş ve trafik güvenliğini sağlamaya yönelik denetim
Niğde Valisi Sayın Nedim Akmeşe, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.Vali Akmeşe, mesajında rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ardından birlik, beraberlik ve kardeşlik
Trabzon’un Araklı ilçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Bahçecik mahallesinin karlı tepelerinde mahalle arasında iki kafadar kardeş snowboard keyfi yaptı.Türkiye’de kayak yapılan diğer merkezlerin aksine sahile sadece 45 kilometre mesafede Trab
Bayram günü mahalle savaş alanına döndü: 3 ölü, 22 yaralı
Otomobilin çarptığı motosikletli tıp fakültesi öğrencisi hayatını kaybetti
03Ankara’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
04Demirci dükkanında patlama: 1 ölü, 2 yaralı
05İran’ın İsrail’e saldırısında Mescid-i Aksa yakınlarına füze parçası düştü: 1 yaralı
06Bağdat Uluslararası Havalimanı’ndaki ABD üssüne İHA saldırısı
07İsrail’den Beyrut’taki Hizbullah hedeflerine yeni saldırı dalgası
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük