Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Nisan 2024 - 10:13 Yorum: 0

Günyüzü ilçesinde yağmur duaları yapılıyor

Günyüzü ilçesinde kurak geçen bir kışın ardından rahmet bekleyen vatandaşlar yağmur duası ediyorlar.İlçenin Kayakent mahallesinde yapılan yağmur duası, çevre mahallelerden de katılımla yapıldı. Yağmur duası havadan dronla görüntülendi....

Günyüzü ilçesinde yağmur duaları yapılıyor

Günyüzü ilçesinde kurak geçen bir kışın ardından rahmet bekleyen vatandaşlar yağmur duası ediyorlar.
İlçenin Kayakent mahallesinde yapılan yağmur duası, çevre mahallelerden de katılımla yapıldı. Yağmur duası havadan dronla görüntülendi. Kayakent mahallesinde yağmur duasının ardından Gazze için yardım panayırı kuruldu. Panayırda 66bin 800 TL para toplandı ve Filistin duada unutulmadı.
Kayakent Muhtarı Fatih Olçay "Bölgemizin esas geçim kaynağı tarım ve hayvancılık ve hepsinin sonu suya dayanıyor. Kurak bir yıl geçiriyoruz. Kar neredeyse hiç yağmadı. Rabbimiz rahmetini esirgemesin bizden" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber