Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 25 Kasım 2022 - 13:03 Yorum: 0

Gurbetçi şarkıcı Türkiye’de çekeceği klip için 800 bin lira harcayacak

Almanya'da yaşayan ve "Asla " isimli tekli çalışması ile kısa sürede büyük bir başarıya ulaşan gurbetçi şarkıcı Emil Pars, yeni single çalışması...

Gurbetçi şarkıcı Türkiye’de çekeceği klip için 800 bin lira harcayacak

Almanya'da yaşayan ve "Asla " isimli tekli çalışması ile kısa sürede büyük bir başarıya ulaşan gurbetçi şarkıcı Emil Pars, yeni single çalışması ile müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Genç popçu, Avrupa'nın Avusturya, Fransa, Belçika'daki elde ettiği müzikal başarılar ile bilinen Pars, yeni yılda çıkaracağı "Ağla" adlı yeni single çalışmasına Türkiye'de klip çekmeye hazırlanıyor. 800 bin lira bütçe ayrılan klip; Kadıköy, Karaköy ve Eminönü'nde tarihi alanlarda çekilecek. Emil Pars, yaklaşık 100 kişilik bir ekiple, özel izinlerle çekilecek olan klip için önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelecek.

Almanya'da yaşayan ve kısa sürede Avrupa'da tanınır hale gelen 24 yaşındaki popçu Emil Pars yeni single çalışmasının klibini Türkiye'de çekecek. İstanbul'un tarihi mekanlarında çekilecek klip için 800 bin lira harcamayı planlayan Pars, 100 kişilik bir ekibin çalışacağı klip için tüm izinlerin alındığını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber