Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 08 Mayıs 2024 - 12:46 Yorum: 0

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi müzik topluluğu Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Ertuğrul Salonunda müzikseverlere Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti çekti.Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Türk Müziği Topluluklar...

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi müzik topluluğu Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Ertuğrul Salonunda müzikseverlere Türk sanat müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti çekti.
Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Türk Müziği Toplulukları ile “1 Sazdan 1 Sözden” Türk Sanat Müziği ve “7 Bölge 7 Türkü” Türk Halk Müziği konseri verdi. Türk Sanat Müziği Topluluğu’na Müzik Zümre Başkanı Kanun Öğretmeni Derya Avcı şeflik yaparken Türk Halk Müziği Topluluğu’na okul müdür başyardımcısı ve orkestra öğretmeni Caner Kiraz koroya şeflik yaptılar.
İki bölümden oluşan konsere öğrenci velilerinin yanı sıra halktan katılım da fazla oldu. Türk Sanat Müziğinde farklı makamlardan oluşan şarkılar, Türk Halk Müziğinde ise yedi bölgeden seçilen Türkülerden derlenen bir sunum gerçekleştirildi.
Konsere Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Karakaş’la birlikte, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Solak ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü katıldılar. Okul Müdürü Süleyman Çalışır’ın Türk Müziği hakkında yaptığı açılış konuşması ile başlayan T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi’nin düzenlediği konser müzik topluluklarını yöneten şeflere protokol tarafından gerçekleştirilen çiçek takdimi ile konser sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber