Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Eylül 2022 - 18:13 Yorum: 0

Hacıbektaş’ta kadınlara KADES tanıtıldı

Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalığı artırmak" amacıyla...

Hacıbektaş’ta kadınlara KADES tanıtıldı

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde ki kadınlara KADES tanıtımı yapıldı.

Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalığı artırmak" amacıyla KADES uygulamasının tanıtımı yapıldı. Yapılan tanıtımda; kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına,Hacıbektaş ilçesi semt pazarı girişinde kurulan KADES tanıtım standında, kadın vatandaşlara KADES broşürleri dağıtılarak, uygulamanın tanıtımı ve telefonlara yükletilmesi konusunda bilgilendirme yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber