Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Nisan 2024 - 19:39 Yorum: 0

Hafif ticari araçla çarpışan işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan işçi servisinin tarlaya uçması sonucu servisin camından fırlayan 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi 2132....

Hafif ticari araçla çarpışan işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan işçi servisinin tarlaya uçması sonucu servisin camından fırlayan 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi 2132. Sokak’ta meydana gelen kazada E.A. idaresindeki 38 P 2229 plakalı Isuzu marka işçi servisi, A.E.E. idaresindeki 38 ACA 719 plakalı Ford marka hafif ticari araca çarptıktan sonra tarlaya uçtu. Kazada servisin camından fırlayan Ercan T. ile 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Ercan T., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan işçi servisi ve hafif ticari araç çekici ile bölgeden kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber