Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:33 EB5 Capital’ın Green House Gravity Apartments projesi, USCIS’ten I-956F ona...11:31 Tüpraş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 12. kez düzenlediği ç...11:31 Tüketiciler Birliği’nden "kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı11:30 Sinüzitte risk oluşturan faktörler11:29 Yolunu kaybeden vatandaş gece su kanalına uçtu, sabah otomobilini kurtarmay...11:28 Van’da kış lastiği değiştirme yoğunluğu geç başladı11:27 Prof. Dr. Adaş’tan ‘Kök hücre’ açıklaması: “Türkiye’nin başarısı çok daha a...11:26 Muğla BİLSEM’in 13 araştırma projesi Denizli’de görücüye çıktı11:25 Jamaika Filistin’i devlet olarak resmen tanıdı11:25 Havalar birden ısındı, uzmanından şeker hastalarına ’böbrek yetmezliği’ uya...11:24 Tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren şahıs yakalandı11:23 Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkında ’sıfır atık’ eğitimi11:23 Rektör Özölçer Koltuğunu çocuklara devretti11:22 Beyoğlu’nda berbere “tıraş ücreti” saldırısı kamerada: 150 lira için kurşun...11:21 Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada11:20 Kalp sağlığında yapay zeka tanı imkanını artırıyor11:20 ’Timsah Ateşi’ 22 Mayıs’ta Moi Sahne’de11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...
23 Nisan
Spor 18 Nisan 2022 - 01:08 Yorum: 0

Hakan Karaahmet: “Beşiktaş beraberliğiyle düşme hattından uzaklaştık”

GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Beşiktaş maçının ardından, yaptığı açıklamada düşme hattından uzaklaştıklarını söyledi.

Hakan Karaahmet: “Beşiktaş beraberliğiyle düşme hattından uzaklaştık”

GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Beşiktaş maçının ardından, yaptığı açıklamada düşme hattından uzaklaştıklarını söyledi.

Beşiktaş'a karşı gol yemeden alınmış bir beraberliğin önemli olduğunu ifade eden GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, "Beşiktaş alınan puan çok değerli olmuş oldu. Bugün seyirci rekoru kırılmış oldu. Bu stat yeni açıldı. Cumhurbaşkanımız sayesinde yapılmış bir stattı. Cumhurbaşkanımıza buradan teşekkür ediyorum. Bu statlar dolmadığı zaman hiçbir şeye yaramıyor. Bugün ilk defa Beşiktaş'a karşı 20 bin seyirci vardı. Bugün nasıl bir şölen olduğunu hep beraber izledik. Tüm Giresunlulara ve bizi izleyen herkese teşekkür ederim" dedi.

"Ben olduğum sürece hoca hep burada"

GZT Giresunspor'un düşme hattından iyice uzaklaştığına da dikkat çeken Karaahmet, "Bizim açımızdan her hangi bir olumsuzluk düşünülmüyordu. Düşen kulüplerin başkanları da futbolcuları da emek veriyor. Giresunspor o hattan iyice uzaklaştı. Hoca konusunda hep söylüyorum. Ben olduğum sürece hep burada. Kendisine de söylüyorum. Futbolda Anadolu kulüplerinin hoca değiştirme lüksü olmamalı. Giresunspor da burada örnek bir kulüp. Her başkan ve yönetim kurulu hoca değiştirmekte özgür. Biz Hakan hocamıza güveniyoruz. Elindeki kadroyla ne yapacağını biliyor. Kulübe karşı inanılmaz bir katkısı var. İnşallah hocamızla devam edeceğiz. Son iki haftadır çıkış yakalayan Beşiktaş vardı. Yenilmememiz bizim için çok önemliydi. Sahadaki arkadaşlarımız ne yapabilirse onu yaptı ve doğru yaptılar" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber