Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Nisan 2023 - 20:43 Yorum: 0

Hakan Keleş: "3 puan alamadığımız için üzgünüz"

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Alanyaspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "3 puan alamadığımız için üzgünüz"...

Hakan Keleş: '3 puan alamadığımız için üzgünüz'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Alanyaspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "3 puan alamadığımız için üzgünüz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Giresunspor, sahasında oynadığı Alanyaspor karşılaşmasında 2-0 geriden geldiği maçı 2-2 berabere tamamladı. Son 3 maçtır sahadan berabere ayrılan yeşil beyazlılar 10 maçtır galip gelemiyor. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hakan Keleş, şunları söyledi:

"Kazanmamız gerek bir maçtı. Kazamadık, üzgünüz. Oyunun geneline bakacak olursak üstün olduğumuzu daha net pozisyonlarımızın olduğunu düşünüyorum. İlk yarı iyi başlamamıza rağmen geri düştük. Burada biraz sıkıntılar çektik ama ikinci yarı oyuna soktuğumuz oyunculardan aldığımız verim bugün beni memnun etti. Kazansaydık büyü avantaj elde edecektik. Lig uzun daha çok maç var. Telafisini yapabileceğimiz maçlar. 3 puan alamadığımız için üzgünüz. Burada oyuncularımın zaman zaman tepki gördüğünü gördüm. Biz transferi kapalı bir takımız. Sıkıntılarda çekiyoruz. Oyuncularımızın performansları düşecek ama yükselecek. Burada oyuncularımıza her zaman destek olmamız gerekiyor. Bu bizim için üzücü bir şey. Geldiğim günden beri bayağı bir mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum. Burada iyi şeylerde yaptık. Son zamanlarda gördüğüm şeyler beni üzüyor. Güçlü bir camia olmak zorundayız. Sıkıntılar çekiyoruz. Tabi galip gelemiyoruz, sorunlar yaşıyoruz. Burada her beraber bir şeyler başaracağız. Geçen sene başardığımız gibi. Bu beni biraz üzüyor. Başkanımızı tebrik ediyorum. İnanılmaz şekilde oyuncularımı motive etti. Bu bizim için ilerisi adına güzel olacağını düşünüyorum. 2-0 geriden gelmek, kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Ligde her puan önemli ve değerli."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber