Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Ocak 2023 - 15:53 Yorum: 0

Hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli Gelibolu’da yakalandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hakkında 8 ayrı dolandırıcılık suçundan yakalama emri olan ve hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan...

Hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli Gelibolu’da yakalandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hakkında 8 ayrı dolandırıcılık suçundan yakalama emri olan ve hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.G. polis tarafından yakalandı. Şüpheli İ.G. Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Gelibolu ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, UYAP sorgusunda İ.G. isimli şahsın Denizli 6. Ağır Ceza Mahkemesinin 2022/229 Karar Nolu, Ürgüp Sulh Ceza Hakimliğinin 2023/3 Karar Nolu, Kayseri 6. Ağır Ceza Mahkemesinin 2022/356 Karar Nolu, Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğinin 2022/5916 Karar Nolu, Düzce 2. Sulh Ceza Hakimliğinin 2022/4133 Karar Nolu, Antalya 10. Ağır Ceza Mahkemesinin 2022/625 Karar Nolu, Küçükçekmece Ağır Ceza Mahkemesinin 2022/598 Karar Nolu ve Isparta Yerel İlamat Masasının 2022/10-5173 Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık Suçlarından toplamda 8 ayrı suçtan yakalama emri olduğunu tespit etti. Hakkında adli işlem başlatılan ve 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan İ.G. işlemlerinin ardından Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber