Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 31 Mart 2023 - 12:38 Yorum: 0

Halk Eğitim Merkezinden depremzedelere yardım eli

Zonguldak'ın Kdz Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde kursiyerler bu kez depremzedelere destek için Tokat tahta baskısından masa örtüleri üretti.

Halk Eğitim Merkezinden depremzedelere yardım eli

Zonguldak'ın Kdz Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde kursiyerler bu kez depremzedelere destek için Tokat tahta baskısından masa örtüleri üretti.

Kdz. Ereğli Halk Eğitim Merkezine bağlı öğretmen ve kursiyerler depremzedeler için seferber olarak Tokat tahta baskısından yastık kılıfları ve masa örtüleri üretti. Kdz Ereğli'de bir çok kurum, kuruluş ve vatandaşlar deprem bölgesine yardımda bulunabilmek için adeta yarıştı. Ereğli Halk Eğitim Merkezine bağlı Cumhuriyet Halk evinde imkanları dahilinde kursiyerlerle birlikte depremzedeler için Kurs öğretmeni Emine Altıntaş ve kursiyerleri zarar gören ailelerin yaralarına bir nebzede olsa merhem olmak ve hayatlarına biraz renk katmak amacıyla yastık kılıfları ve masa örtüleri yaptılar.

Halk Eğitim Merkezinde ev hanımların da katıldığı ,Beyaz kumaşlara baskı ürünleri dikip ütüleyip paketlediler, ayrıca aralarında topladıkları paralarla çocuklara süt aldılar ve bu yardımları Kdz Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğün de destek verdiği yardım kampanyasında kolilerce yardım malzemesinin deprem bölgesine ulaştırılacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber