Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Mayıs 2024 - 21:52 Yorum: 0

Hari Vukas: “Bizim için zor bir sezon oldu”

Kayserispor Yardımcı Antrenör Hari Vukas, Sivasspor maçının ardından, “Bizim adımıza zor bir sezon oldu. Geçen hafta ligde kalmayı garantileyerek hedefimize ulaştık diyebiliyorum” dedi.Trendyol Süper Lig’in son haftasında Sivasspor dep...

Hari Vukas: “Bizim için zor bir sezon oldu”

Kayserispor Yardımcı Antrenör Hari Vukas, Sivasspor maçının ardından, “Bizim adımıza zor bir sezon oldu. Geçen hafta ligde kalmayı garantileyerek hedefimize ulaştık diyebiliyorum” dedi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Sivasspor deplasmanından mağlubiyetle ayrılan Kayserispor’da Yardımcı Antrenör Hari Vukas, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.
Vukas, “Sivasspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. İki farkı yarının oynandığı bir maç oldu. Sivasspor erken bir gol attı. Bizde etkili olduk. Oyunun ilk yarı kontrol bizdeydi. Sivasspor ikinci yarı daha iyi oynadı. İkinci yarının da başında bir gol buldular ve bizden daha iyi oynadılar. Biz kendi oyunumuzu oynamakta zorlandık. Maçın sonlarına doğru önemli fırsatımız vardı ancak kaleci çıkardı. Sonuçta bugün maçı kaybettik. Bizim adımıza zor bir sezon oldu. Geçen hafta ligde kalmayı garantileyerek hedefimize ulaştık diyebiliyorum. Bu zor sezonun sonunda herkesin dinlenmeye ihtiyacı var. Oyuncu grubumuzu tebrik ediyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu