Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Nisan 2024 - 19:06 Yorum: 0

Hari Vukas: "Galibiyetten dolayı mutluyuz”

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Pendikspor maçının genelinde oyun olarak zorlandıklarını vurgulayarak, "Bugünkü galibiyetten dolayı mutluyuz" dedi.Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Pend...

Hari Vukas: 'Galibiyetten dolayı mutluyuz”

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Pendikspor maçının genelinde oyun olarak zorlandıklarını vurgulayarak, "Bugünkü galibiyetten dolayı mutluyuz" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor’u 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, "Bu maçın bizim açımızdan en önemli yanı aldığımız puanlardı. Maçın genelinde zorlandığımız anlar oldu. Rakibimiz müsabakaya daha iyi başladı ve golü buldu. Biz kendi sitilimizi oynamakta zorlandık. Devrenin sonuna doğru beraberliği yakalayarak soyunma odasına girmek bizim adımıza önemliydi. İkinci yarıya daha iyi başladık. Golü bulduk. Maçı bitirmek için 3. golü bulabileceğimiz pozisyonlar da yakaladık fakat başaramadık. Kırmızı karttan sonra rakip sahada bize göre daha üstündü. Eksik oynadığımız dakikalarda zorlandık. Bugünkü galibiyetten dolayı mutluyuz. Ligde tam anlamıyla güvenli bir yere değiliz ama bizim için önemli bir galibiyet oldu. Bundan sonraki maçlarda da puan ve puanlar almak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber