Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Mart 2023 - 18:03 Yorum: 0

Hastane yolunda kazaya karışan otomobil alev aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yolunda sürücünün kontrolünden çıkan lüks otomobil önce refüjdeki ağaçlara çarptı, ardından karşı şeride...

Hastane yolunda kazaya karışan otomobil alev aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yolunda sürücünün kontrolünden çıkan lüks otomobil önce refüjdeki ağaçlara çarptı, ardından karşı şeride geçip alev aldı. Alev alev yanan otomobile itfaiye ekipleri müdahale ederken sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yolunda gerçekleşti. 34 BLS 44 plakalı lüks otomobil yoldaki viraja geldiği esnada sürücünün kontrolünden çıktı. Kontrolünden çıkan otomobil refüjde bulunan aydınlatma direğine ve ağaçlara çarpıp yolun karşı şeridine geçerek durdu. Kaza sonrasında otomobilin motor kısmında çıkan yangın kısa sürede aracı alev topuna çevirdi. Alev alev yanan otomobil cep telefonu kamerası ile görüntülenirken, henüz kimlik bilgileri öğrenilemeyen sürücü olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeni ile yolun Arnavutköy istikametinde yolun 2 şeridi trafiğe kapatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber