Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Eylül 2022 - 11:03 Yorum: 0

Hastanede akrep paniği

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi koridorunda görülen akrep paniğe neden oldu.

Hastanede akrep paniği

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi koridorunda görülen akrep paniğe neden oldu.

Sabah saatlerinde, Kahta Devlet Hastanesinin 1'inci katında dahiliye polikliniklerinin olduğu koridorda bir vatandaş tarafından canlı bir akrep görüldü. Hasta ve hasta yakınları paniğe kapılırken, akrebin bir vatandaş tarafından hemen etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Sabah saatlerinde hastaların yoğun olduğu esnada akrebin koridorda görünmesiyle korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar, akrebin kimseye zarar vermeden hemen etkisiz hale getirilmesi ile rahat bir nefes aldı.

Öte yandan, hasta ve hasta yakınları tarafından köylerden gelen vatandaşların yoğun olduğunu belirtilirken, akrebin hastaların eşyaları arasında hastaneye kadar gelmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber