Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:03 İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’daki 1 Mayıs tedbirlerini denetledi14:03 ANTGİAD ile İNKAY arasında İnsan Kaynakları İşbirliği Protokolü14:03 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği AK Parti Merkez Yürü...14:01 Otomobilin kaportasından uyuşturucu çıktı13:59 Trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı13:59 Kalp nakli sonrası hayatını kaybeden Esila Tüfekçi son yolculuğuna uğurland...13:58 Canlı yayın yaparken kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden sosyal medya...13:58 Kazada şehit olan polis memuru toprağa verildi13:56 Kolombiya’da askeri helikopter düştü: 9 ölü13:56 Japonya’daki Samuray ve Ninja Müzesi’ne turistlerden yoğun ilgi13:56 Başkan Alan: ’’ETAK Projemiz Baskil’i canlandıracak’’13:55 "YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu" hizmete açıldı13:55 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu mazbatasını aldı13:54 İstanbul Valiliği’nden 1 Mayıs açıklaması: Hiçbir sendika başvurmamış13:54 Başkan Çolakbayrakdar’dan organik domates fidesi dağıtım etkinliğine davet13:52 Konya Ticaret Odası Meclisi’nde yapay zeka konuşuldu13:51 Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan şahıs kamerada13:51 Depremzede Eren Eymen, Kerem Aktürkoğlu’ndan imzalı forma istiyor13:50 Bursa Ziraat Odalarından üretim alanlarıyla ilgili açıklama13:49 FÜ Zooloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Temizer: "Küresel ısınma ve ekoloj...
Yerel 24 Eylül 2019 - 12:33 Yorum: 0

Hatay’a atanan Emniyet Müdürü Yavuz: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ipinden başka sarılacak bir ipimiz yok”

Samsun'dan Hatay'a atanan Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Bizim bir tek sarılacak ipimiz var. O da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ipidir. Başka bir ipimiz yok"...

Hatay’a atanan Emniyet Müdürü Yavuz: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ipinden başka sarılacak bir ipimiz yok”

Samsun'dan Hatay'a atanan Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Bizim bir tek sarılacak ipimiz var. O da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ipidir. Başka bir ipimiz yok" dedi.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Hatay Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Vedat Yavuz için veda programı gerçekleştirildi.

"Büyük bir mücadele verdik"

Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen programda açıklamalarda bulunan Yavuz, zor bir süreçte göreve başladıklarını belirterek, "Ülkemizin tarihinde görülmeyen ender olarak yaşayacağımız süreçlerin başında, peşinden 15 Temmuz şerefsizce ve haince yapılan darbe girişimi, ardından Samsun'un tarihine damga vuracak olan olimpiyatlar, ardından Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümü etkinlikleri. Bütün bunları yaparken büyük bir mücadele verdik. Bu mücadelede idari anlamda, tayin anlamında aramızdan ayrılan veya yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Bu mücadelede hedeflerimizden ayıklananlar oldu, olmak zorundaydı. İlk geldiğim gün idari kadroya şunu söylemiştim: Bizim bir tek sarılacak ipimiz var o da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ipidir. Başka bir ipimiz yok. Bugüne kadar aynı düsturla geldik bundan sonrada aynı düsturla gideceğiz. Benim sizden isteğim devletin ipine sıkı sıkı sarılmanız. Bizden devlet başka bir şey istemiyor. Hepimize bunun için maaş veriyor, bunun için çalıştırıyor. Bundan da bugüne kadar ne ben ne siz ödün verdi. Bu mücadeleyi Samsun bazında istediğimiz şekilde yerine getirdik. Çıkan kararname ile Hatay Emniyet Müdürlüğüne atandım. Orası zor bir coğrafya. Suriye sınırında, sınırımızın ötesinde karışıklar var. İnşallah orada da bu verdiğimiz mücadeleyi devlet millet mücadelesini en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Yavuz'a çiçek takdimi yapıldı. Programa ayrıca Vedat Yavuz'un eşi Azize Yavuz, Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürleri, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ogün Şahin ve EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, çok sayıda emniyet personeli katıldı.

2014 yılında Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Yavuz, 5 yılı aşkın süredir bu görevi yürüttü.

Hatay’a atanan Emniyet Müdürü Yavuz: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ipinden başka sarılacak bir ipimiz yok”

Hatay’a atanan Emniyet Müdürü Yavuz: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ipinden başka sarılacak bir ipimiz yok”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber