Karakter boyutu :
Hatay’da yangında 4 bina ağır hasar aldı
Asayiş
Hatay’da yangında 4 bina ağır hasar aldı
02 Temmuz 2025 / 12:53 10 Ağustos 2025 / 17:18
Hatay’da ekiplerin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınan ve soğutma çalışmalarının sürdüğü yangında 4 bağımsız bölümün ağır hasarlı olduğu ve 23 bölümün az hasarlı olduğu tespit edildi.Antakya ilçesi Karaali Mahallesi’nde başlaya...

Hatay’da ekiplerin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınan ve soğutma çalışmalarının sürdüğü yangında 4 bağımsız bölümün ağır hasarlı olduğu ve 23 bölümün az hasarlı olduğu tespit edildi.
Antakya ilçesi Karaali Mahallesi’nde başlayan ve saatler süren mücadeleyle kontrol altına alınan yangın bölgesinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının ilk saatlerinden itibaren bölgede çalışma yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

Afet Koordinasyon Daire Başkanı Tuğrul Sezdirmez, yangında 4 binanın ağır hasarlı ve 23 bağımsız birimin az hasarlı olduğunu belirterek "Hatay ilimizin Antakya ilçesinde 2 gün önce başlayan orman yangınları bu gün itibariyle kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları orman genel müdürlüğümüz ekipleri tarafından devam ediyor. Hasar tespit ekiplerimiz ilk günden itibaren sahadaydı 20 ekiple birlikte sahada yapılan çalışmalar dün itibariyle son halini almaya başladı. Şu ana kadar yapılan 322 binanın hasar tespiti mevcut. Bu binalardan 4 tanesinin ağır hasarlı, 23 tanede bağımsız birimin az hasarlı olarak tespiti gerçekleştirildi. 20 ekiple birlikte 5 mahallemizde de çalışmalar yürütülüyor. Bu gün akşam itibariyle de hasar tespit çalışmalarını sonlandırmayı planlıyoruz" dedi.

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Toplam 0 Yorum
Yorum Ekle
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0/1000
NOT: * ile işaretli alanların girilmesi mecburidir.
69 + 12 =
Henüz Yorum Yapılmamıştır. Yorum Ekle Butonuna Tıklayarak Yorum Yapabilirsiniz.
DİĞER HABERLER
NÖBETÇİ ECZANELER
Niyazi Mısri Eczanesi Niyazi Mısri Eczanesi Dortyol Inonu Caddesı Eskı Sgk Bınası Yanı. Donas Dürüm Karsısı Battalgazi 05076689099
Arı Eczanesi Arı Eczanesi Alacakapı Mahallesi Kırkgöz Caddesi Göçmen Hastanesi Karşısı Eski Malatya 05346863703
Yıldız Eczanesi Yıldız Eczanesi Tecde Mah. İsmet Paşa Cad.Tecde Sağlık Ocağı Karşısı (ciğerci Ayhan Yanı) 201 A Yeşilyurt Malatya Yeşilyurt 04222125051
Emniyet Eczanesi Emniyet Eczanesi İl Emniyet Müdürlüğü Karşısı İnönü Mah.İstasyon Cad. No:15/b Yeşilyurt 04222124474
Ezgi Eczanesi Ezgi Eczanesi Fırat Mah. Hastane Cad. No:60/b Eski Devlet Hastanesi Karşısı Battalgazi 05308277435
MALATYA NAMAZ VAKİTLERİ
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
03:5805:3112:3716:2519:3321:00
FOTO HABER
SÜPER LİG PUAN DURUMU
Takım
Puan
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
3
Galatasaray A.Ş. Galatasaray A.Ş.
3
Göztepe A.Ş. Göztepe A.Ş.
3
Hesap.Com Antalyaspor Hesap.Com Antalyaspor
3
Samsunspor A.Ş. Samsunspor A.Ş.
3
Beşiktaş A.Ş. Beşiktaş A.Ş.
0
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
0
Fatih Karagümrük A.Ş. Fatih Karagümrük A.Ş.
0
Fenerbahçe A.Ş. Fenerbahçe A.Ş.
0
Kayserispor Futbol A.Ş. Kayserispor Futbol A.Ş.
0
Kocaelispor Kocaelispor
0
Rams Başakşehir Futbol Kulübü Rams Başakşehir Futbol Kulübü
0
Trabzonspor A.Ş. Trabzonspor A.Ş.
0
Gençlerbirliği Gençlerbirliği
0
Kasımpaşa A.Ş. Kasımpaşa A.Ş.
0
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
0
Çaykur Rizespor A.Ş. Çaykur Rizespor A.Ş.
0
Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.
0