Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Ekonomi 21 Ağustos 2017 - 15:13 Yorum: 0

Hava-İş yönetimine Zeytin Dalı Grubu talip oldu

Hava-İş Sendikası'nın Kasım ayında gerçekleştireceği olağan genel kurulda Zeytin Dalı Grubunun Genel Başkan adayı Kaptan Pilot İskender Carkçı önderliğinde...

Hava-İş yönetimine Zeytin Dalı Grubu talip oldu

Hava-İş Sendikası'nın Kasım ayında gerçekleştireceği olağan genel kurulda Zeytin Dalı Grubunun Genel Başkan adayı Kaptan Pilot İskender Carkçı önderliğinde yönetime aday Zeytin Dalı Grubu, "Son pilot başkanından 40 yıl sonra bir kaptan pilot sendika başkanlığı için adaylığını açıklamakta ve havacılık sektörüne katkı sağlamak üzere elini taşın altına koymaktadır" açıklamasında bulundu.

THY'de örgütlü Türkiye Sivil Havacılık Sendikası'nın (Hava İş) Kasım ayında yapılacak 28'inci olağan genel kurulunda Kpt. Plt. İskender Çarkçı önderliğinde yönetime aday Zeytin Dalı grubu bildiri yayınladı. Gruptan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bilindiği gibi bugün THY" de her 4 çalışandan 3 "ü uçuş personelidir. Buna karşın uzun yıllardır gerek pilotlar gerekse kabin memurları Hava İş yönetiminde etkin biçimde temsil edilememiş bunun sonucunda da uçuş emniyeti başta olmak üzere uçucuların sorunları çözülememiş ve giderek kronik bir hal almıştır. İşte bu gerekçelerle, son pilot başkanı Zihni Barın'dan 40 yıl sonra bir kaptan pilot sendika başkanlığı için adaylığını açıklamakta ve havacılık sektörüne katkı sağlamak üzere elini taşın altına koymaktadır. Kasım ayındaki seçime kadar grubumuz, kamuoyuna ulaşmak amacıyla medyamızın siz değerli temsilcilerine her türlü bilgilendirmeyi yapacaktır".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber