Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Nisan 2024 - 14:21 Yorum: 0

Havalandırma boşluğuna düşen kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Mersin’de bir binanın 4. katındaki havalandırma boşluğundan zemin kata düşen kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesinde bir vatandaş, ’Carlos’ adı verilen kedisinin 4. k...

Havalandırma boşluğuna düşen kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Mersin’de bir binanın 4. katındaki havalandırma boşluğundan zemin kata düşen kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesinde bir vatandaş, ’Carlos’ adı verilen kedisinin 4. kattaki evinin havalandırma boşluğundan zemin kata düştüğünü fark edince itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese giden Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, titiz çalışma sonrası kediyi bulunduğu yerden kurtardı.
Ekiplerce çıkarılan Carlos, sahibine teslim edildi. Mutluluğu yüzünden okunan kedinin sahibi, itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Kedinin patisinde kırık olabileceği ihtimali üzerine veterinere götürüleceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber