Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Mayıs 2024 - 16:14 Yorum: 0

Havza’da ürün tanıtım fuarına yoğun ilgi

Samsun’un Havza ilçesinde düzenlenen ürün tanıtım fuarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza’ya gelişinin 105. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Fe...

Havza’da ürün tanıtım fuarına yoğun ilgi

Samsun’un Havza ilçesinde düzenlenen ürün tanıtım fuarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza’ya gelişinin 105. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Havza İlk Kıvılcım Kadın Üretim Kooperatifi ürün tanıtım fuarı vatandaşların ilgi odağı oldu. Festival kutlamaları kapsamında Kevser Parkı’nda ürün tanıtım fuarı düzenlendi.
Havza OSB’de üretim yapan firmaların ürettikleri ürünler ile kooperatifi üyesi kadınların üretimi olan el ürünlerinin sergilendiği fuarda ayrıca Havza Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından merkezde eğitim gören özel öğrenciler tarafından üretilen ürünlerinde sergilendiği bir stant açıldı. Stantları çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Ürün Tanıtım Fuarı’nı ziyaret eden Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza’da üretimi yapılan ürünlerin sergilendiği fuara katılanlara teşekkür etti.
İlçenin OSB ile doğru orantılı büyüme eğilimine girdiğini belirten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise “Havza OSB’de üretilen ürün çeşitliliği arttıkça Havza’da istihdam artacak. Bir hayal olarak başlanan Havza OSB artık firmaları ile ihracat yapan ve ekonomiye destek vermekte. İnşallah kısa süre içerisinde doğalgaz arzının sağlanması ile Havza OSB daha da büyüyecek. Öte yandan üreten kadınlarımızın desteklenmesi içinde her zaman elimizden geleni yaptık yapmaya devam edeceğiz. Temennimiz bu fuarın önümüzdeki yıllarda önce ulusal boyutta daha sonra ise uluslararası hale gelmesi” dedi.
Kaymakam Ayvat ve Belediye Başkanı İkiz, stantları gezerek firma yetkililerinden ürünler hakkında bilgiler aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu