Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 02 Nisan 2023 - 16:38 Yorum: 0

Hayallerine hazırlanan gençlerden Canpolat’a teşekkür

Haliliye Belediyesi bünyesindeki çalışma salonları ile üniversite sınavına hazırlanan gençler, sunulan sessiz ve nezih ortamda hayallerine bir adım daha...

Hayallerine hazırlanan gençlerden Canpolat’a teşekkür

Haliliye Belediyesi bünyesindeki çalışma salonları ile üniversite sınavına hazırlanan gençler, sunulan sessiz ve nezih ortamda hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla gençlere ve eğitime yönelik faaliyetlerini yoğunlaştıran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken gençler için okuma salonlarını hizmete sunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gençleri geleceğe hazırlıyor. Başkan Mehmet Canpolat'ın projelerinden olan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi içerisindeki kütüphanede üniversite sınavına hazırlanan gençlere, sessiz ve nezih bir ortamda hem soru çözümü hem de konu tekrarı yapacakları bir ortam sunuluyor. Gençler, sunulan bu imkânlarla geleceğe daha emin adımlarla hazırlanırken, düzenli olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testiyle de (TYT) gençlere kendilerini deneme şansı veriliyor. Konu tekrarıyla eksik konularını tamamlayan ve deneme sınavlarıyla da yanlışlarını gören gençler, sunulan ortamda verimli çalışma şansı yakaladıklarını ifade ederek, her zaman eğitime destek veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber