Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 26 Şubat 2022 - 10:08 Yorum: 0

Hayat Hastanesi 44 yaşında

Bursa'da 1978 yılından beri hizmet veren Özel Hayat Hastanesi 44. yılını kutluyor.

Hayat Hastanesi 44 yaşında

Bursa'da 1978 yılından beri hizmet veren Özel Hayat Hastanesi 44. yılını kutluyor.

Kuruluş yıldönümü sebebiyle Özel Hayat Hastanesi'nde düzenlenen kutlama programına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Kabalar, idari kadro ve hastane personeli iştirak etti. Uzm. Dr. Fatih Özkul ile yönetim tarafından doktor, hastane personeli ve hastalar ziyaret edilerek hediyeler takdim edilirken, hatıra fotoğrafları çekildi.

Uzman Dr. Fatih Özkul, 1978 yılında başladıkları yolculukta etik kurallar, kalite ve çevre hassasiyetinden taviz vermeden sağlık hizmeti sunmayı sürdürdüklerini belirterek şöyle konuştu;

"Bizim buradaki önceliğimiz, insanların sağlığına hizmet, insanlara faydalı olma niyetimiz. Kuruluşumuzdan itibaren ana prensibimiz yakınımıza nasıl davranıyorsak, insanlara da öyle davranmak. Çok şükür 44 yıldır, insanlar güvenerek Hayat Hastanesi'ne geliyor. Bizim hedefimiz hizmet kalitesini artırarak devam etmesi ve insanların şifasına vesile olmasıdır. Verdiğimiz kaliteli hizmeti bünyemize katmayı planladığımız yeni bir hastane ile taçlandırmayı arzuluyoruz. Hem çevre hem de sosyal alandaki faaliyetlerimize de yenilerini ekleyerek devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Etkinlik hastalara çiçek ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber