Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Mart 2023 - 18:38 Yorum: 0

Hayır panayırında toplanan yardımlar sahiplerine ulaştı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu, depremzede öğrenciler için kurduğu hayır panayırında elde edilen yardımları deprem bölgesine...

Hayır panayırında toplanan yardımlar sahiplerine ulaştı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu, depremzede öğrenciler için kurduğu hayır panayırında elde edilen yardımları deprem bölgesine ulaştırdı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde bölgede bazı okullar yıkıldı, bazıları ise ağır hasarlı olması sebebiyle kullanılamaz hale geldi. Depremin ardından Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü proje çerçevesinde Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Malik Ejder İmam Hatip Ortaokulu, ilkokul ve lise için Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu'nu kardeş okul seçti. Okulda depremzede öğrencilerin ihtiyaçları için hayır panayırı düzenlendi. Buradan elde edilen gelir ise afet bölgesine giden ekip tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

"Duygu dolu anların yaşandığı unutulmaz bir gün yaşadık"

Hayır panayırında toplanan yardımları afet bölgesine teslim ettiklerini belirten Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Bülbül, "Okulumuzda toplanan yardımları, kırtasiye malzemelerini, alınan bilgisayar, projeksiyon cihazlarını, projeksiyon perdelerini, elektrikli sobaları, okuma kitaplarını, gıda yardımlarını teslim ettik. Kardeş okulumuzdaki öğrencilerimize moral amaçlı çeşitli oyunlar oynatıp, hep beraber türküler söyledik. Öğrencilerimiz tarafından kardeşlerine yazılan mektupları, çalışma fasiküllerini hediye ettik. Duygu dolu anların yaşandığı, gönül bağının kurulduğu unutulmaz bir gün yaşadık. Bu projeye gönül veren öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve Karasu halkına, teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber