Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Şubat 2023 - 12:18 Yorum: 0

Hayırsever Aldudak’tan 400 aileye ısıtıcı ve battaniye yardımı

Diyarbakır'da deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken evleri hasar gören 400 ailenin çadırlarına battaniye ve ısıtıcı...

Hayırsever Aldudak’tan 400 aileye ısıtıcı ve battaniye yardımı

Diyarbakır'da deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken evleri hasar gören 400 ailenin çadırlarına battaniye ve ısıtıcı yardımı yapan hayırsever iş adamı Battal Aldudak, tüm hayırseverleri depremzedelere yardıma davet etti.

10 ili etkileyen merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin enkaz çalışmaları devam ediyor. Diyarbakır'da bulunan 7 apartman yıkıldı, birçok apartman ise hasar gördü. Sokakta kalmak zorunda olan 400 ailenin ısınması için destekte bulunan hayırsever iş adamı Battal Aldudak, afet bölgelerine destek çağrısı yaptı. Çadırları tek tek gezerek dağıtımı gerçekleştiren Aldudak, "Ülkemiz büyük bir afet yaşadı, mağduriyetler söz konusu. İlk gün afet ekibimizle irtibata geçtik, arkadaşlarımızla vatandaşlık görevimizi yerine getirmeye çalıştık. 400 kişinin ısınması için, battaniye ve ısıtıcı tedariğinde bulunduk. Vatandaşlarımız muhakkak duyarlıdır büyük eksikler söz konusu ivedikle yardım bekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber