Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Kasım 2022 - 17:03 Yorum: 0

Hayvanlarını otlatan kadına şok sözler

Kocaeli'de hayvanlarını otlatan 74 yaşındaki kadına, başka bir kadının gösterdiği tepki duyanların tepkisini çekti.

Hayvanlarını otlatan kadına şok sözler

Kocaeli'de hayvanlarını otlatan 74 yaşındaki kadına, başka bir kadının gösterdiği tepki duyanların tepkisini çekti. "Burası şehir, git köyde besle hayvanlarını. Merkezde hayvan beslenilmez" diye bağıran kadının görüntüleri gündem oldu.

Kartepe ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 74 yaşındaki kadın, büyükbaş hayvanlarını otlatmak için dışarı çıkardı. O sırada yaşlı kadının hayvanlarını köpeklerden korumak için taş attığı iddia edildi. Sokaktan geçen bir başka kadın ise yaşlı kadına, "Burası şehir. Git köyde besle hayvanlarını. Merkezde hayvan beslenilmez. Köye gideceksin. Koyunlarını, ineklerini getirmiş, ticaret yapıyor burada. Meydanı boş buldu diye koca koca taşları köpeklere fırlatıyor" diyerek tepki gösterdi. Tepkisini kayda alan kadının o anları sosyal medyada da gündem oldu.

"Hayvanlarımı perişan ettiler, bazı hayvanlarım kaçtı gitti"

30 yıldır bu bölgede hayvancılık yaptığını söyleyen yaşlı kadın, "74 yaşıma girdim, çocukluğumdan beri hayvanlarla uğraşıyorum. Sadece büyükbaşlara değil koyunlara da bakıyorum. Çocuklarım gibi seviyorum onları. Hayvanlarımı perişan ettiler orada, bazı hayvanlarım kaçtı gitti. Onları yolun kenarına topladım, bu sefer de köpekler saldırdı. Ben bir günlük yoldan geldim, sen neden bağıra bağıra gelip hayvanlarımı kaçırdın?" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber