Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 09 Mayıs 2024 - 16:44 Yorum: 0

Hem yarıştı hem eğlendiler

Aşkale’de eğitim veren Ortaokul düzeyindeki okullar arası bilgi yarışması düzenlendi.Atatürk Üniversitesi, Aşkale Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından "Toplumsal duyarlılık projeleri, uygulama ve araştırma merkezi tarafından destekl...

Hem yarıştı hem eğlendiler

Aşkale’de eğitim veren Ortaokul düzeyindeki okullar arası bilgi yarışması düzenlendi.
Atatürk Üniversitesi, Aşkale Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından "Toplumsal duyarlılık projeleri, uygulama ve araştırma merkezi tarafından desteklenen, Ortaokullar yarışıyor bilgi yarışması düzenlendi.
İlçede eğitim veren 6 ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmada öğrenciler hem yarıştı hem de eğlendiler.
Atatürk Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında Aşkale Meslek Yüksekokulu’nun katkılarıyla bugün Aşkale’de Dr. Öğr. Üyesi Erdal Turgut ve Dr. Öğr. Gör. Ayhan Korkulu tarafından 7. sınıf öğrencileri için “Ortaokullar Yarışıyor” bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada İbrahim Polat Ortaöğretim Okulu 85 puan alarak yarışma birincisi olurken, ikinciliği Atatürk YBO Ortaöğretim Okulu, üçüncülüğü ise İnkılap Ortaöğretim okulu aldı.
Halk Eğitim Merkezi büyük toplantı salonundaki etkinliğe Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Aşkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Mutlu Kundakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kahraman Karali öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı. Çekişmeli ve eğlenceli geçen yarışma sonrasında dereceye giren okullara protokol tarafından okullar adına öğretmenlerine plaket ve yarışmaya iştirak eden tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Yarışma öncesi Yüksek Okul Müdürü Mutlu Kundakçı "Üniversitemizin düzenlediği yarışmada öğrencilerimize hem deneyim olsun hem de bu gibi yarışmaları geleneksel olsun başlattık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim"
Yarışmanın koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdal Turgut ise "Geleceğimiz ve de ilçemizin geleceği olan öğrencilerimizin yararına olan projede yer almak bizleri onurlandırdı. Bu faaliyete okullarımızın katılımı bizleri dolayısıyla mutlu etti, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber