Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Mayıs 2024 - 14:54 Yorum: 0

Hıdırellez Şenliği Kentpark’ta kutlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi işbirliği ile Atatürk Kent Park’ta düzenlenen Hıdırellez Şenliği’nde vatandaşlar baharın gelişini kutladı. Hıdırellez Şenliğinde Manisalılar gönüllerince eğlendi.Her yıl...

Hıdırellez Şenliği Kentpark’ta kutlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi işbirliği ile Atatürk Kent Park’ta düzenlenen Hıdırellez Şenliği’nde vatandaşlar baharın gelişini kutladı. Hıdırellez Şenliğinde Manisalılar gönüllerince eğlendi.
Her yıl kutlanan Hıdırellez Bayramı’na Yunusemreli vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğiyle Atatürk Kentpark’ta düzenlenen Hıdırellez Şenliği’nde baharın gelişi coşku ile kutlandı. Göçmen Bandosu’nun birbirinden güzel eserleri çaldığı şenliğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Eşi Nurcan Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve eşi Serap Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları Haydar İzci ve Emine Özge Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halayların çekildiği, oyunların oynandığı etkinlikte Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban vatandaşlar ile sohbet etmeyi hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.
Herkesle tek tek sohbet edip, hal hatır soran Başkan Zeyrek’e de Manisalılar büyük ilgi gösterdi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkanlar vatandaşlarla karşılıklı oyunlar oynayıp sofralarına misafir oldu. Tam bir şenlik havasında kutlanan Hıdırellez’de, Göçmen Bandosu da coşkuyu katladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber