Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 01 Şubat 2023 - 11:18 Yorum: 0

Hırsızlık şüphelilerinin evinde çok sayıda ziynet eşya ele geçirildi

Mardin'de evden hırsızlık yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan 5 şüphelinin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda ziynet eşya, tabanca mühimmatı...

Hırsızlık şüphelilerinin evinde çok sayıda ziynet eşya ele geçirildi

Mardin'de evden hırsızlık yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan 5 şüphelinin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda ziynet eşya, tabanca mühimmatı ve uyuşturucu ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, 22 Aralık 2022 günü Derik ilçesinde bir evde meydana hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik yapılan araştırmalarda şüphelilere ait 4 ayrı adreste yapılan arama neticesinde 5 şüpheli geçtiğimiz günlerde yakalandı.

Yapılan aramalarda çok sayıda altın, ziynet eşya, tabanca mühimmatı ve 38 gram kubar esrar ele geçirildi. Derik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheli şahıslar hakkında adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber