Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2023 - 14:28 Yorum: 0

Hisarcıklıoğlu: “Çanakkale Zaferi bir milletin yeniden doğuşudur”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü...

Hisarcıklıoğlu: “Çanakkale Zaferi bir milletin yeniden doğuşudur”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hisarcıklıoğlu yayınladığı mesajda, Çanakkale Zaferi'nin bir milletin adeta yeniden doğuşu olduğunu belirterek, "Milli Mücadele ruhu Çanakkale'dir. Çanakkale; Milli Mücadele'nin ruhunu ve kadrosunu kazandıran, temelini atan, bitkin ve yorgun Anadolu'yu İstiklal Harbi'nde yeniden ayağa kaldıran ruhtur, bir milletin yeniden doğuşunun ilk işaretidir" dedi.

Hisarcıklıoğlu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"18 Mart, milletimiz için çok özel bir tarihtir. Bugün, bir ve beraber olduğumuzda neleri başarabildiğimizin ve istiklalimizden asla vazgeçmeyeceğimizin dünyaya ilanıdır. Ecdadımızın buradaki mücadelesi, hem bizler için hem de gelecek nesillerimiz için örnektir. Bugün sahip olduğumuz her şeyi, "bağımsızlığımız olmadan var olamayacağımız" inancına borçlu olduğumuzu unutmamak gerekiyor. Bu anlamlı gün vesilesiyle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Kahramanlarımızın ruhları şad olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber