Hizmet üretim endeksi Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3,9 arttı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs ayı Hizmet Üretim Endeksi verisini açıkladı. Buna göre, hizmet üretim endeksi Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3,9 arttı. Aynı ayda ulaştırma ve depolama hizmetleri yüzde 0,2 arttı, konaklama ve yiyecek hizmetleri yüzde 6,3 arttı, bilgi ve iletişim hizmetleri yüzde 8,1 arttı, gayrimenkul hizmetleri yüzde 8,0 arttı, mesleki, bilimsel ve teknik hizmetler yüzde 3,8 arttı, idari ve destek hizmetleri ise yüzde 7,9 arttı.
Hizmet üretim endeksi aylık yüzde 1,2 arttı
Hizmet üretim endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 1,2 arttı. Aynı ayda ulaştırma ve depolama hizmetleri yüzde 0,8 arttı, konaklama ve yiyecek hizmetleri yüzde 0,1 arttı, bilgi ve iletişim hizmetleri yüzde 3,3 arttı, gayrimenkul hizmetleri yüzde 0,7 arttı, mesleki, bilimsel ve teknik hizmetler yüzde 2,9 arttı, idari ve destek hizmetleri ise yüzde 1,1 arttı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
İmsak | Güneş | Öğle | İkindi | Akşam | Yatsı | |
---|---|---|---|---|---|---|
04:00 | 05:32 | 12:37 | 16:24 | 19:31 | 20:57 |