Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, 2024 yılına ABD’de gerçekleştirdiği dev bir lansmanla başladı. Las Vegas’ta düzenlenen, avcılık ve atıcılık aksesuarları alanında dünyanın en büyük ve en kapsamlı fuarı SHOT S...
Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, 2024 yılına ABD’de gerçekleştirdiği dev bir lansmanla başladı. Las Vegas’ta düzenlenen, avcılık ve atıcılık aksesuarları alanında dünyanın en büyük ve en kapsamlı fuarı SHOT Show’da CANiK, önemli bir iş birliğine imza attı. CANiK’in yeni özel tasarım silahı TTI Combat, artık Hollywood ünlülerinin de tercihi olacak.
CANiK, dünya silah endüstrisinin kalbi sayılan ABD’de dev bir lansmana imza attı. ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen ve ateşli silah endüstrisi profesyonellerini 46’ncı kez bir araya getiren SHOT Show’da CANiK, yeni lansmanı ile tüm dikkatleri üzerine çekti.
Atıcılık ve avcılık alanında dünyanın en büyük fuarı olan SHOT Show kapsamında CANiK, Taran Tactical Innovations (TTI) ile iş birliği kapsamında ürettiği yeni özel tasarım silahı CANiK TTI Combat’ı tanıttı. Taran Tactical Innovations (TTI) Kurucusu Taran Butler, Hollywood ünlülerinin atış eğitmeni ve John Wick filmi başta olmak üzere birçok başyapıtın eğitmenliğini üstlenen, dünyanın en ünlü silah tasarımcısı ve atıcıları arasında gösteriliyor. CANiK’in ateşli silah ailesindeki bir sonraki evrimi olarak duyurduğu yeni özel tasarım tabancası TTI Combat, Taran Butler ile ortak geliştirildi. TTI Combat, böylece, önümüzdeki dönemde Hollywood’un önde gelen filmlerinde oyuncuların da tercihi olarak vizyona çıkacak.
“Ülkemiz için de ciddi bir katma değer oluşturacak”
CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “CANiK olarak, dünya silah endüstrisinin nabzını tutan ABD’ye, dünya genelinden en fazla ihracat yapan üç firmadan biri olmaktan gurur duyuyoruz. ABD’deki yatırımlarımız ve her yıl ödülleri topladığımız ürünlerimizle sektöre yön vermeye devam ediyoruz. Her yılın ilk ayında düzenlenen, ateşli silah endüstrisinin en büyük etkinliklerinden biri olan SHOT Show’da, CANiK olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
Bu yıl, 2 yıl süren ve heyecanla beklediğimiz bir projeyi hayata geçirdik. Hollywood yapımlarının önde gelen ismi Taran Butler ve TTI ekibi ile işbirliği yaparak geliştirdiğimiz CANiK TTI Combat ile özel tasarım tabancalar pazarında üst segmentte yer alan bir markanın performansını, üstün teknoloji, kalite ve yüksek üretim kapasitemizle bir araya getiriyoruz. Bu sayede, markamızı dünya genelinde erişilebilir bir hale getirerek daha geniş kitlelere ulaştırıyoruz. Ayrıca, TTI markasının Hollywood projelerindeki saygın konumu sayesinde de CANiK ürünlerinin Hollywood projelerinde daha fazla yer almasını sağlayarak, ürünlerimizin zaten kanıtlanmış kalitesini daha geniş kitlelere tanıtmaya katkıda bulunacağız. Dünyaca ünlü tasarımcılardan ve atıcılarından Taran’ın imzasını taşıyan bu silah, sadece tüm dünyada değil, aynı zamanda ülkemizde de ciddi bir katma değer oluşturacaktır. Bu iş birliğinin marka bilinirliğimize büyük katkı sağlayacağına ve yeni projeler için önemli fırsatlar oluşturacağına inanıyoruz. Bu heyecan verici süreçte bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz” dedi.
CANiK, SHOT Show’da görsel bir şölene imza atarken, ödüllü ürünlerini de fuarda sergiledi. Ateşli silah aksesuarlarının önde gelen markası MECANIK optiklerinin en yeni üyesi MECANIK MO3 de fuarda tanıtılan ürünler arasında yerini aldı.
23-26 Ocak tarihlerinde Las Vegas’ta gerçekleşen SHOT Show’un ardından, CANiK’in fuar maratonunda bir sonraki durak, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki World Defense Show olacak.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini yayımladı. Verilere göre, 23 Ekim itibarıyla Merkez Bankasının brüt döviz rezervleri, 3 milyar 103 milyon dolarlık düşüşle 59 milyar 45 milyon dolara geriledi. Söz konusu rezervler, 16 Ekim haftasında 62 milya
TÜİK, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) verilerini 3 Kasım Salı günü saat 10.00'da kamuoyuyla paylaşacak. Açıklanacak rakamlar, fiyat artışlarının seyrine ilişkin önemli göstergeler sunarken kiracıların kasım ayında
İLKHA muhabirine konuşan giyim ve ayakkabı esnafı, kış sezonuna yönelik hazırlıklarını, ürün çeşitlerini, fiyat değişimlerini ve sezon beklentilerini değerlendirdi. Giyim esnafı, mont, kaban, kazak ve kışlık pantolon gibi ürünleri erkenden müşterilerin hi
Akaryakıt fiyatlarında yaşanan yeni artış dalgası, gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıdı. ÖTV kaynaklı düzenleme doğrultusunda benzinin litre fiyatına 4 lira 15 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 3 lira 60 kuruş zam yapıldı. Yapılan zammın a
Bakanlıktan yapılan açıklamada, dış ticaret işlemlerinde vergi kayıp ve kaçağının önlenmesi, gümrük mevzuatına uygunluğun sağlanması ve dürüst ticaret yapan firmaların haklarının korunması amacıyla kontrollerin sürdürüldüğü belirtildi. Ticaret Araştırmala
Ticaret İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ekim ayında kent merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilen denetimlerde, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında 208 firmada 10 bin 360 ürün kontrol edildi. Haksız fiyat artışları da denetl
Dolar kuru, 30 Ekim Cuma günü 50 lira sınırına yakın seyrini sürdürdü. Güne 49,8834 liradan başlayan dolar, işlemler sırasında 49,9540 liraya kadar yükseldi. Kur, sabah saatlerinde 49,9472 lira seviyesinden alıcı buldu. Küresel piyasalarda dolar endeksi g
Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla Ekim 2026 döneminde yürütülen denetim çalışmalarının sonuçlarını açıkladı. Aylık denetim raporuna göre, kent genelinde risk esaslı 1136 gıda
Nazım Hikmet’in Dizeleri Malatya’da Yankılandı: Yurdaer Okur’a Ayakta Alkış
Ağrı'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada 34 kişi yakalandı
03Moldova Dışişleri Bakanı Popşoi: Romanya ile birleşme süreci fiilen başladı
04İran, Rusya ile 110 milyar metreküp kapasiteli doğal gaz hattı kurmayı planlıyor
05Malatya’nın Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü: Yeni Haftada Dondurucu Soğuk Uyarısı
06Kış erken geldi, kar ve fırtına kapıda... Meteoroloji'den kritik uyarı!
07Lastiği patlayan araç üst geçidin ayağına çarpı: 2 ölü, 2 yaralı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Fenerbahçe A.ş.
Arca Çorum Fk
Göztepe A.ş.
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor