Yapılan kongrelerde Merkez İlçe Başkanlığı'nda önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Hacı Hamit Şahin güven tazeleyerek yeniden HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı seçilirken, Kürtün'de ise İzzet Yondemir de güven tazeledi. HÜDA PAR Kelkit 4. Olağan ilçe kongresinde
Yapılan kongrelerde Merkez İlçe Başkanlığı'nda önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Hacı Hamit Şahin güven tazeleyerek yeniden HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı seçilirken, Kürtün'de ise İzzet Yondemir de güven tazeledi.
HÜDA PAR Kelkit 4. Olağan ilçe kongresinde ise bayrak değişimi gerçekleşti. Delegelerin oy çoğunluğuyla seçtiği İsmail Tarhan HÜDA PAR Kürtün İlçe Başkanı oldu.
"Bizim için siyaset bir makam veya meslek değil, bir dava ve bayrak yarışıdır"
Merkez İlçe Başkanlığı'na güven tazeleyerek yeniden seçilen Hacı Hamit Şahin, delegelere ve parti teşkilatındaki üyelere teşekkür etti.
Şahin, "Partimiz bugünlere kolay gelmedi. 'Başaramazsınız' denilen günlerden, türlü saldırılara ve haksızlıklara rağmen yılmadan yürüdük. Elhamdülillah bugün de aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Bizim için siyaset bir makam veya meslek değil, bir dava ve bayrak yarışıdır. Bugün sorumluluk alan kardeşlerimiz olduğu gibi, yarın bu görevi daha ileriye taşıyacak kadroları yetiştirmek de hepimizin görevidir. Temiz siyaset anlayışıyla çıktığımız bu yolda, ahlaktan ve doğruluktan taviz vermeden mücadele ettik. Çünkü bize güvenen, umudunu bağlayan insanlara karşı büyük bir sorumluluğumuz var. Bu nedenle şahsi çıkarları değil, milletimizin ve memleketimizin menfaatlerini ön planda tutmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
"Gümüşhane'de girdiğimiz her seçimde HÜDA PAR olarak oylarımızı arttırdık"
Kürtün İlçe Başkanlığına yeniden seçilen İzzet Yondemir, "Bugün yeniden aday olurken davamıza hizmet etmeyi, milletimize faydalı olmayı ve daha çok çalışmayı bir görev olarak görüyorum. Yeni dönemde daha fazla sahada olacak, gençlerimizle ve esnafımızla daha fazla buluşacağız. Çünkü Gümüşhane'miz, Kürtün'ümüz HÜDA PAR'ı ve siyaset anlayışını tanıdıkça seviyor ve benimsiyor. Zira Gümüşhane'de girdiğimiz her seçimde HÜDA PAR olarak oylarımızı arttırdık. Biz siyaseti sadece rakamlara indirgemeyen, daha köklü idealleri olan bir partiyiz, ama günden güne büyüyen bu teveccühün omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun da farkındayız." dedi.
Kelkit'te İsmail Tarhan dönemi

HÜDA PAR Kelkit 4. Olağan ilçe kongresinde ise bayrak değişimi gerçekleşti. Önceki dönem HÜDA PAR Kelkit İlçe Başkanı Aziz Erdağ, bayrağı delegelerin oy çoğunluğuyla seçtiği İsmail Tarhan'a devretti.
Seçim sonrası değerlendirmede bulunan Erdağ, "Bizim metodumuz hayırda yarış ve yardımlaşmadır. Elhamdulillah, bizlere daha önce tevdi edilen görevimizi büyük bir gurur ile kardeşim İsmail'e teslim ediyorum. İnşallah HÜDA PAR Kelkit teşkilatımız yeni yönetim ile ivme kazanacak ve davamız daha da kök salacaktır. İsmail başkanımız ile inşallah hayırda yardımlaşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
"Hem ibadetlerimiz hem de siyasetimiz alemlerin Rabbi olan Allah içindir"
Bayrağı kendisinden devraldığı Aziz Erdağ ve yönetimine teşekkür eden İsmail Tarhan, "Benden önce partimize, davamıza hizmet eden Aziz Erdağ kardeşime ve yönetimine verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Rabbimizin Kur'an-ı Mübin'de 'De ki: Şüphesiz benim namazım, kurbanım (bütün ibadetlerim), hayatım ve ölümüm, âlemlerin Rabbi olan Allah içindir.' diye buyurarak, bize hayata dair bir bakış açısı veriyor. Evet bizim her şeyimiz alemlerin Rabbi olan Allah için olduğu gibi, siyasetimiz de alemlerin Rabbi olan Allah içindir. Çünkü biz kirlenmeden, yalan söylemeden, eğilip bükülmeden siyaset yapıyoruz ve Allah'ı razı etmek dışında da başka endişe taşımıyoruz." ifadelerini kullandı.
Tarhan konuşmasının devamında, "HÜDA PAR Kelkit İlçe Başkanlığı olarak, yerelde daha güçlü bir siyaset üretecek ve insanımız ile daha sık buluşacağız. HÜDA PAR'ı Kelkit'te çözümün adresi kılacağız. Bu anlamda Kelkit adına derdi olan ve kısır siyasi söylem ve duruşlardan sıkılan, şikâyetçi olan herkesi HÜDA PAR'ımıza bekleriz, çünkü HÜDA PAR'ın siyaset anlayışının temelinde bu toprakların değer kodları yatıyor. Bu yüzden Kelkit HÜDA PAR'a, HÜDA PAR Kelkit'e yabancı değildir. Kelkit, kendi değerlerinden uzak, değerleri ile kavgalı siyaset anlayışında da üzerinde metal yorgunluğu bulunan siyaset anlayışına da mecbur değildir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
İLKHA İlke Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Siirt Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında takibe aldıkları iki aracı durdurdu. Araçlarda yapılan aramalarda 5 kilo 70
İslami direniş hareketi HAMAS, İbrani gazetesi Yedioth Ahronoth'un, hareketin bir BM yetkilisi aracılığıyla 7 Ekim 2023 harekatına benzer bir eylem düzenleme tehdidinde bulunduğu yönündeki haberlerinin doğruluğunu reddetti ve Gazze Şeridi'ndeki ateşkes an
Washington Post'un girişime aşina altı kişiye atıfta bulunarak bildirdiğine göre, yeni program kapsamında, "resmi olmayan örtü görevlileri" veya NOC'ler olarak adlandırılan ABD istihbarat görevlileri, hükümetle olan bağlantılarını açıklamadan iş insanı ve
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrey Rudenko, Rus basınına yaptığı açıklamada, Moskova’nın Orta Doğu’daki çatışmanın çözümü için arabuluculuk yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Rudenko, daha önce İran’ın nükleer programına ilişkin çözüm önerileri sundu
Siirt'in zengin mutfak kültürünü ve geleneksel yemek tariflerini gelecek nesillere aktarmak amacıyla hazırlanan Sabat Restoran hizmete açıldı. Siirt Olgunlaşma Enstitüsü tarafından tasarlanan restoran, yöresel yemeklerin tanıtılmasının yanı sıra kadınlara
Düzenlenen şenlikte ata tohumlarının korunması, gelecek nesillere aktarılması ve tarımda tohum takasının önemi vurgulanırken, öğrencilere de ata tohumu dağıtıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin "Sahip çıkmazsak ya yanıp gidiyor ya kura
Batman merkez Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerindeki otogar kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada tırın karıştığı olayda araç sürücüsü bulunduğu yerde sıkıştı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine
Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, son bir ay içerisinde gerçekleştirilen 9 ayrı operas
Eskişehir merkezli 3 ilde 60 milyon liralık tefecilik operasyonu: 5 gözaltı
Aydın açıklarında 40 düzensiz göçmen yakalandı
03Katar Dışişleri Bakanı Al Sani ABD'li mevkidaşı Rubio ile görüştü
04NATO'da nükleer kapasitenin modernizasyonu stratejisi ele alındı
05Fon soruşturmasında 11 tutuklama kararı: 5 şüpheli aranıyor
06SPK'dan borsa işlemleri için yaptırım: 56 kişi hakkında suç duyurusu kararı
07Tibet'te 7 büyüklüğünde deprem: En az 16 ölü, 46 yaralı
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Arca Çorum Fk
Kasimpaşa A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Erzurumspor Fk
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Göztepe A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor