Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 01 Nisan 2023 - 15:15 Yorum: 0

Hüyük Devlet Hastanesinde hacamat ve sülükle tedavi dönemi başladı

Konya'nın Hüyük İlçe Devlet Hastanesinde açılan Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları (GETAT) Polikliniğinde ozon ve sülük tedavileri ile proloterapi...

Hüyük Devlet Hastanesinde hacamat ve sülükle tedavi dönemi başladı

Konya'nın Hüyük İlçe Devlet Hastanesinde açılan Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları (GETAT) Polikliniğinde ozon ve sülük tedavileri ile proloterapi uygulaması, PRP mezoterapi ve kupa tedavisi (hacamat) uygulamalarının başladığı bildirildi.

Hüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kendir, günden güne gelişen ve büyüyen Hüyük ilçesinde sağlık hizmeti sunumunda kaliteyi daha da artırarak tıbbın her alanından yöre halkının fayda sağlaması için çalışmalarının netice vermeye başladığını belirtti. Uzman kadroları eşliğinde hastanede yeni açtıkları GETAT ünitesi ile alternatif yöntemlerden de destek alarak sağlığın korunması ve geliştirilmesine yönelik çok önemli bir adımı attıklarını ifade eden Mehmet Kendir, "Tanı, tedavi uygulamalarının bu yöntemle desteklendiği ve sağlığın korunmasında etkili olduğu kanıtlanmış. Bu uygulamalar sayesinde hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye hazırız. Süreçte emeği geçen tüm büyüklerimize ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni ünitede Op. Dr. Ahmet Yeşiltaş ve ekibi hasta kabulüne başlamıştır" dedi.

Kendir, yeni tedavi hizmetinden istifade etmek isteyen vatandaşların ALO 182, MHRS veya hastaneye başvurarak randevu alabileceklerini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber