Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Şubat 2022 - 11:43 Yorum: 0

İbradı’da iki mahallede yağmur suyu sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, İbradı ilçesinde Ürünlü ve Yukarı Mahallesi'nde yağmur suyu çalışması gerçekleştirdi.

İbradı’da iki mahallede yağmur suyu sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, İbradı ilçesinde Ürünlü ve Yukarı Mahallesi'nde yağmur suyu çalışması gerçekleştirdi.

İbradı'nın Ürünlü Mahallesi'nde yağışlı zamanlarda yaşanan sorunu değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, bölgeye yağmur suyu tahliyesi için yeni bir hat döşedi. 60 santim çaplı dayanıklı borular ile yağmur sularını Bodas Deresi'ne tahliye edecek olan hattın imalatı sorunsuz olarak tamamlandı. Bölgede kış aylarında hayatı zorlaştıran yağmur suyu sorununu kalıcı olarak çözen çalışma ile önemli bir altyapı eksiği daha giderilmiş oldu.

"Kırık büzler kaldırıldı"

ASAT ekipleri İbradı İlçesi Yukarı Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların dere yatağındaki kırık büzler nedeniyle yağışlı dönemde yaşadığı sorunu da çözdü. Yukarı Mahalledeki kırılan büzler kaldırıldı. Kış aylarında yağışla birlikte yükselen suların, tıkanan noktalardan geçemediği için yola taşarak oluşturduğu sorun dere yatağındaki ilgili noktalarda koruge tipi boru döşenmesiyle son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber