Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 25 Şubat 2022 - 13:23 Yorum: 0

İçecek dolabı fırtınada kağıt gibi uçtu

Osmaniye'de dün öğle saatlerinde etkili olan fırtınada bir marketin önünde bulunan içecek dolabı kağıt gibi uçtu.

İçecek dolabı fırtınada kağıt gibi uçtu

Osmaniye'de dün öğle saatlerinde etkili olan fırtınada bir marketin önünde bulunan içecek dolabı kağıt gibi uçtu. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, yaklaşık 500 kilo ağırlığındaki içecek dolabının yola düşmesi fırtınanın şiddetini gözler önüne serdi.

Osmaniye'de dün kent genelinde etkili olan kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkilerken Yıldırım Beyazıt Mahallesi Alhanlı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir marketin önünde bulunan yaklaşık 500 kilo ağırlığındaki içecek dolabı da kağıt gibi uçtu. Fırtınanın birden vurmasıyla dolabın yola uçması bir olurken, olay anı da marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Dolabın uçmasından yaklaşık 1 dakika öncesinde iki çocuğun dolabın yanından geçmesi muhtemel felaketin de önüne geçti.

"Şaka yapıyorlar zannettim"

İçecek dolabının uçtuğunu söylediklerinde şaşırdığını ifade eden market sahibi Hacı Hayrullah Yaman, "Dün öğle saatlerinde telefon geldi bana, içecek dolabımın uçtuğunu söylediler. Ben ilk önce şaka yapıyorlar zannettim. Birkaç kişi daha arayınca ciddi olduğunu düşündüm. Sonra dükkana geldim. Geldiğimde içecek dolabı yolun ortasındaydı. Nasıl uçtuğunu anlamadım. Rüzgar şiddetliydi ama o kadar da şiddetli olacağını düşünmedim. 500-600 kiloluk dolabı tutup yola fırlatacağını tahmin etmedim. Kameralardan dolabın düştüğü ana baktım. Rüzgarın dolabı yere atmasını görünce şaşırdım. Ben Osmaniye'de ilk defa böyle bir fırtına gördüm. Kayıtlara baktığımda 1 dakika öncesinde çocukların içecek dolabının arkasından geçtiğini gördüm. Çok şükür ki çocuklara ya da bir başkasına zarar gelmemiş. Sevindik buna yani dolabın gitmesi çok da önemli değil. 500-600 kiloluk dolabın da öyle uçması gözümüzle görmesek belki abartalı ama gözümüzle gördük. Böyle bir olay atlattık çok şükür can kaybı falan bir şey olmadı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber