Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:50 Kırklareli’nde jandarmadan Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret19:50 Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)19:33 Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)19:25 Başkan Eyüp Kahveci, doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı19:25 Uşak’ta Gazzeli anneler için eylem düzenlendi19:24 Başkan Türkel, Anneler Günü’nde şehit anneleri ve emekçi kadınlarla bir ara...19:22 İsmail Kartal’dan Kayserispor maçında 4 değişiklik19:21 Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Sütçülerspor oldu19:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’deki soykırımı unutmayacağız, unutturmayacağı...19:21 Ağrı’da Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması Ödül Töreni düzenlendi19:19 Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 0 - Kayserispor: 0 (Maç devam ediyor)19:19 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Batı attığı adımlarla İsrail’in değirm...19:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimin ne dediğine bakmadan Filistinli kardeşlerimiz...19:19 Doğubayazıt’ta 5 bin meyve ağacının bulunduğu bahçe bungalov evleri ile tur...19:17 Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında oynanan Adana Demirspor - Gaziantep FK...19:16 Tuba Işın ve Emine Kahveci şehit anneleri ile bir araya geldi19:15 Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 0 - Galatasaray: 0 (Maç devam ediyor)19:04 Okan Buruk, 11’de değişiklik yapmadı18:58 Afrika, Mısır ve Libya üzerinden gelen toz bulutları Yüksekova’da etkili ol...18:55 Babasını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
Siyaset 28 Nisan 2024 - 15:16 Yorum: 0

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye’yi yöneten partiyiz

Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Souyak’ı ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, “Seçimler bitti. Önümüze bakacağız. Biz hala Türkiye’nin en büyük partisiyiz. Biz hala Türkiye’yi yöneten partiyiz” dedi.İçişleri Bak...

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye’yi yöneten partiyiz

Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Souyak’ı ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, “Seçimler bitti. Önümüze bakacağız. Biz hala Türkiye’nin en büyük partisiyiz. Biz hala Türkiye’yi yöneten partiyiz” dedi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den Gelibolu Belediye Başkanı seçilen Dr. Ali Kamil Souyak’ı ziyaret etti. Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak ile makamında bir araya gelen Bakan Yardımcısı Turan, Başkan Soyuak’a görevinde başarılar diledi.
Gündeme dair açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcısı Bülent Turan, “Halkımız irfanıyla, izanıyla herkese alması gereken cevabı adeta aktardı. Seçimler bitti. Önümüze bakacağız. Biz hala Türkiye’nin en büyük partisiyiz. Biz hala Türkiye’yi yöneten partiyiz. 4 yıl boyunca bu ülkede seçim olmadan beri insanlarız. Başkanımız belli, ekip belli. O yüzden büyük bir istikrarla, motivasyonla yolu devam edeceğiz. Bazen yol kazası olur. Oylar düşer, artar. Ama herkesin bundan ders alıp yola devam etmesi lazım. O yüzden AK Parti değişik yıllarda da, oyları bazen düşse de onu arttırmayı bilen, süreci okuyan büyük bir liderliğe sahip. Hata yapan kim varsa, sorumsuz davranan kim varsa, kendi makamının hakkını vermeyen kim varsa gereği yapılarak yola devam etmek durumundayız. Dolayısıyla ben 4 yıldaki yeni dönemden, hizmet döneminden çok umutluyum. Seçimleri bitirdik, önümüze bakıyoruz. Bugün çok uzun yıllardan beri Özellikle CHP’li arkadaşların yönettiği bir belediyeyi büyük bir başarı ile devralan doktorumuzun yanındayız. Doktorumuz Gelibolu’muzu AK Parti ile buluşturdu. Bir hizmet dönemini başlattı. Herkesin emeği var tabi ki, eski başkanların emekleri var tabi ki. Hepsine teşekkür borcumuz var. Ama şimdi çok büyük bir motivasyonla, farkla adeta hizmete aç kalan bu bölgeyi ayağa kaldırma dönemi. Biz Ankara’dan omuz vereceğiz. Başkan buradan çok büyük bir heyecanla çalışmasını yapacak. Tüm kurumlarımızla, ekiplerimizle beraber inşallah bu hizmete aç dönemi, 5 yıllık dönemi beraberce motive edeceğiz, paylaşacağız. Burası tarihin emaneti bizlere. Gelibolu özel bir memleket. Atatürk’ün, Gazi Süleyman Paşa’nın hatırası, çok farklı tasavvuf ehlinin buradaki hatırası, tümüne bakıldığında tarihimize bir emanet. Bu emanete layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Beş sene çabuk geçer. Hakkını vereceğiz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber