Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Temmuz 2023 - 12:00 Yorum: 0

Sinop’un bir aylık asayiş raporu yayımlandı

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayişin sağlanması amacıyla yürütülen şok uygulamalarda Haziran ayını kapsayan toplam asayiş raporu yayınlandı.Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından 3 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri ara...

Sinop’un bir aylık asayiş raporu yayımlandı

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayişin sağlanması amacıyla yürütülen şok uygulamalarda Haziran ayını kapsayan toplam asayiş raporu yayınlandı.
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından 3 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında genel güvenlik ve asayişin temini açısından yürütülen şok uygulamaların raporu yayınlandı. Rapora göre 1 ayda yapılan asayiş kontrollerinde 33 aranan şahıs yakalandı, 13 kişi tutuklandı, 14 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği ile 258 adet fişek ele geçirildi. Kaçakçılık operasyonlarında piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 46.5 litre sahte alkol, 302 adet gümrük kaçağı elektronik eşya ele geçirildi. Kent merkezinde yürütülen uyuşturucu operasyonlarında ise 35 kök Hint keneviri, 12,38 gram esrar, 5,7 gram bonzai ve 1,76 gram kokain ele geçirildi.
Sinop İl Emniyet Müdürlüğünce ’güvenli sokaklar mutlu şehir’ sloganıyla suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber