Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 01 Şubat 2023 - 12:03 Yorum: 0

İHA muhabirine teşekkür plaketi

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü tarafından, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu'ya yaptığı haberlerle spora ve sporcuya destek olduğu...

İHA muhabirine teşekkür plaketi

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü tarafından, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu'ya yaptığı haberlerle spora ve sporcuya destek olduğu için teşekkür plaketi verildi.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül, Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası ilçelerinden yaptığı haber çalışmalarıyla spora ve sporcuya destek veren İhlas Haber Ajansı muhabiri Mustafa Uslu'ya teşekkür plaketi takdim etti. Ergül, gençlerin çeşitli spor dallarında müsabakalara hazırlanırken ve müsabakalardan galibiyetle dönmelerinin ardından yapılan haber çalışmalarının, sporculara motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi. Ergül, spora ve sporcuya her zaman verdikleri desteklerden dolayı İhlas Haber Ajansı'na teşekkürlerini iletti.

"Bütün spor organizasyonlarımızda hep yanımızda oldun"

Hüsamettin Ergül, "Mustafa Uslu, İhlas Haber Ajansı olarak Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'ne hep destek verdi. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorsunuz. Bütün spor organizasyonlarımızda hep yanımızda oldunuz. Hem belediye başkanımız hem de bizler Mustafa Uslu kardeşimize ve İhlas Haber Ajansı'na minnettarız. Yapılan haber çalışmaları, özellikle sporu amatör olarak yapan genç kardeşlerimize motivasyon kaynağı oluyor. İhlas Haber Ajansı'na spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber