Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 04 Ocak 2015 - 23:30 Yorum: 0

İHADER'in İMEF'e üyelik başvurusu kabul edildi

İnternet Haberciler Derneği (İHADER)'in, İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) üyeliği kabul edildi.

İHADER'in İMEF'e üyelik başvurusu kabul edildi

MALATYA - İnternet Haberciler Derneği (İHADER)'in, İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) üyeliği kabul edildi.

2008 Yılında Malatya'da Malatya Güncel Sorumlu Müdürü Murat Çelik tarafından kurulan İnternet Haberciler Derneği'nin, İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu'na yapmış olduğu başvuru kabul edilerek resmen İMEF üyesi olmayı hak kazandı. 

Uluslararası bir çok etkinliğe imza atan Genel Başkanlığını Nizamettin Bilici'nin yaptığı İMEF, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde yapılan 27 ülkeden 300’e yakın medya çalışanının katıldığı "Türk Dünyası Medya Buluşmaları"nı, İnsan haklarını, evrensel hukuk kurallarını, ifade özgürlüğünün korunmasını ilke olarak benimseyerek kişi hakları, kişisel verilerin korunması, çocukların zararlı etkinlerden uzak tutulması gibi ortak medya etik kurallarının benimsenmesi ve yaygınlaştırılması için çalışmalar yürütmek amacı ile Uluslararası Türk Medyası Platformu (UTMP) 27 ülkeden 260 Medya mensubunun katılımı kurulumunu gerçekleştirdi. “Türkvizyon Şarkı Yarışması” gibi bir çok etkinliğe imza attı.

İMEF üyeliği kabul edilen İHADER Başkanı Murat Çelik şunları söyledi; "Sanal ortam tüm zamanları ve uzaklıkları da ortadan kaldırdı. Bu ortamın daha sağlıklı ve sivil toplum olarak örgütsel büyümesi amacı ile kurulan İMEF'e üyeliğimizin kabul edilmesi başta Malatya olmak üzere Türkiye'de daha kapsamlı ve etkin faaliyetler sürdürme imkanı sağlayacaktır. İMEF ile İHADER ortak bir platform çatısı altında daha güzel işlere imza atacağından eminiz" dedi.

İMEF'e üst delege olarak İHADER Başkanı Murat Çelik ve İHADER Başkan Yardımcısı Funda Şahin görevlendirildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber