Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...00:18 Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi00:14 ‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama00:12 Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü00:11 Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak"23:54 Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci...23:51 Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var"23:43 DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından...23:32 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Ma...23:31 Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konse...23:30 Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında23:22 Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyo...23:19 Jonas Svensson: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"23:17 Köln Üniversitesi’nde yüzlerce kişiden “Filistinlilerin yanındayız” mesajı
Yerel 20 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

İkametini getiren öğrenciye ulaşımda indirim

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir dışından gelen öğrencilere toplu taşıma hizmetinde indirim uygulanacağını söyledi.

İkametini getiren öğrenciye ulaşımda indirim

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir dışından gelen öğrencilere toplu taşıma hizmetinde indirim uygulanacağını söyledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) yeni akademik yıl başladı. Bu yıl SDÜ'de 90 binin üzerinde öğrencinin eğitim-öğretim yapacağı açıklandı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da öğrencilere müjde verdi. Başkan Günaydın, eğitim için Isparta'ya gelen öğrencilerin ikametlerini, kaldıkları yurt, apart veya daireye almaları halinde otobüslere indirimli bineceklerini söyledi. Başkan Günaydın, "Adres değişikliği yaptıktan sonra yeni adresi bildirmek zaten kanuni bir zorunluluk ve bildirmeyenler için cezası var. Ancak, biz öğrencilerimize bir nebze de olsa katkıda bulunmak için Özel Halk Otobüslerimiz ile de görüşerek, ikametini Isparta'ya alan öğrencilerimize otobüslerde indirimli biniş sağlayacağız. İkametini Isparta'ya alan öğrencilerimiz otobüslere 1 TL'den binecekler. Almayanlar ise 1.40 kuruştan biniş yapacaklar. Bunun da haricinde; bugün sıfırdan otobüs kartı çıkartmanın maliyeti 7,5 TL. Biz ikametini getiren öğrencilerimizden bu kart parasını da almayacağız. Öğrencilerimiz hem kart maliyeti ödememek hem de otobüslerimize indirimli binmek için bir an evvel ikametlerini ilimize alsınlar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber