Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mart 2023 - 15:58 Yorum: 0

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü 2 Nisan’a kadar hafta sonu da açık olacak

Seçim öncesi işlemlerin tamamlanması için Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü 25 Mart-2 Nisan 2023 tarihleri arasında cumartesi ve pazar...

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü 2 Nisan’a kadar hafta sonu da açık olacak

Seçim öncesi işlemlerin tamamlanması için Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü 25 Mart-2 Nisan 2023 tarihleri arasında cumartesi ve pazar günleri de hizmet vereceğini açıkladı.

Konuyla ilgili kurumdan yapılan açıklamada, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine esas olmak üzere vatandaşlarımız tarafından TC kimlik kartı, sürücü belgesi, pasaport, adres kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için 1-2 Nisan 2023 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günleri 08.30- 17 saatleri arasında İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümüz ve bağlı 18 ilçe nüfus müdürlüğümüz açık bulundurulacaktır" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber