Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Temmuz 2023 - 11:22 Yorum: 0

Kendilerini devlet ve kamu mensubu olarak tanıtan dolandırıcı çetesine operasyon: 20 gözaltı

Ağına düşürdükleri kişilere Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu, kamu üst düzey çalışanı, jandarma ve emniyet personeli olarak tanıtıp iş bulma vaadiyle dolandıran çeteye yönelik Ankara merkezli 12 ilde icra edilen eş zamanlı operasyon...

Kendilerini devlet ve kamu mensubu olarak tanıtan dolandırıcı çetesine operasyon: 20 gözaltı

Ağına düşürdükleri kişilere Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu, kamu üst düzey çalışanı, jandarma ve emniyet personeli olarak tanıtıp iş bulma vaadiyle dolandıran çeteye yönelik Ankara merkezli 12 ilde icra edilen eş zamanlı operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı mensubu, kamu üst düzey çalışanı, jandarma ve emniyet personeli olarak tanıtan ve bu yöntemle tuzağa düşürdükleri insanları dolandıran şebekeyi tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, Ankara merkezli 12 ilde gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonda 20 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Çok sayıda sahte kimliğin geçirildiği operasyonda firari 2 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber