Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 08 Ekim 2020 - 09:28 Yorum: 0

İlçe merkezindeki söğüt ve kavak ağaçları kesilecek

Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde söğüt ve kavak ağaçlarında bulunan polenlerin, astım ve bronşit olan hastaları etkilediği için kesilmesi kararı...

İlçe merkezindeki söğüt ve kavak ağaçları kesilecek

Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde söğüt ve kavak ağaçlarında bulunan polenlerin, astım ve bronşit olan hastaları etkilediği için kesilmesi kararı alındığı bildirildi.

Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, "İlçe merkezimizde bulunan söğüt ve kavak ağaçlarından oluşan polen ve pamukçukların astım ve bronşit hastası olan vatandaşlarımızın sağlığını etkiediği görülmüştür. Ayrıca dünya genelinde salgın haline dönüşen Korona virüs (Covid-19) salgınının hızlı yayılmasından dolayı, Belediye Meclisimizin almış olduğu kararı gereğince, söğüt ve kavak ağaçlarının sahipleri tarafından kesilmeleri gerekmektedir. Kesilen ağaçların yerine sağlığa zararsız ağaç dikimi yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber