Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mayıs 2024 - 10:33 Yorum: 0

İlçelerde durum değerlendirmesi gerçekleştirildi

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölgesi İl Koordinatörü Mücahit Durmuşoğlu ile ilçe binalarında durum değerlendirmesinde bulundu.Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Genel M...

İlçelerde durum değerlendirmesi gerçekleştirildi

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölgesi İl Koordinatörü Mücahit Durmuşoğlu ile ilçe binalarında durum değerlendirmesinde bulundu.
Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölgesi İl Koordinatörü Mücahit Durmuşoğlu, Genel Merkez Bilgi İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı Davut Arpa, Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz ve AK Parti Söğüt teşkilatı ile Belediye Başkanı Ferhat Durgut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Söğüt Belediye Başkanı Durgut, ilçede yapacağı çalışmalar hakkında bilgi vererek Bilecik’i güzel yerlere taşımak istediğini ifade etti.
Ardından Gölpazarı ilçesine geçen AK Parti heyeti burada ise gençler ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.
Ardından AK Parti heyetinin son durağı ise Pazaryeri oldu. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Başkan Tekin, seçimlerin ardından yoğun bir şekilde Pazaryeri halkı için çalıştığını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu